децембар 10

Конкурс “Наш херој који је храбар као Фердинанд је…”

Конкурс траје од 4. до 24. децембра
Поводом изласка анимираног филма „Фердинанд“, MegaCom Film заједно са издавачком кућом Лагуна расписује мултимедијални конкурс за основне школе под називом „Наш херој који је храбар као Фердинанд је…“.
Рад треба да се односи на једну особу из одељења за коју већина ученика мисли да је због нечега испала храбра. То могу бити и мање ствари – на пример ситуација у којој се председник ваше одељенске заједнице изборио да добијете нову школску таблу, или ситуација у којој су ваш друг или другарица превазишли много веће проблеме и ви сте због тога били поносни на њих.
Рад може да буде мултимедијалан – прича може бити испричана у форми текста (састава) на коме сви могу да интервенишу (свако допише пасус), може да буде песма, цртеж, колаж, а може бити и у видео формату, попут неке приче коју би сви испричали. Битно је да цело одељење учествује и да то буде један заједнички рад на који ће сви бити поносни.
Радове можете послати до 24. децембра на адресу Марка Орешковића 1, 11000 Београд (наслов ФЕРДИНАНД КОНКУРС) или на маил адресу ferdinand@mcf.rs, а након тога, креативни жири MCF-a ће одабрати победнике конкурса који ће бити проглашени на facebook страници MegaCom Filma.
Биће додељене 3 награде:
1. место добија књиге издавачке куће Лагуна за цело одељење
2. место добија биоскопске улазнице за филм „Фердинанд“ за цело одељење
3. место добија поклон Dexy Co ваучер у износу од 6.000 динара
„Фердинанд“ је филм који говори о храбрости, пријатељству и љубави. То је прича о бику који није желео да се бори у кориди – он је хтео се дружи са својом другарицом Нином, ужива у дружењу са осталим становницима фарме и мирише цвеће. Нажалост, након једног неспоразума, људи су га доживели као разуздану звер и Фердинанда заробљавају и одводе од куће. Одлучан да се врати својој породици, он окупља тим крајњих супротности и креће у невероватну авантуру. Прича о Фердинанду доказује да предрасуде не смеју да постоје и да не треба да судимо неком бику по његовом изгледу. Прича о најпозантијем бику претпремијерно ће бити приказана 14. децембра у биоскопима Cineplexx, CineStar, Cine Grand, Вилин град, Рода Cineplex и Фонтана, док ће од 21. децембра „Фердинанд“ почети да се приказује у биоскопима широм Србије.
Све додатне информације о конкурсу можете сазнати путем телефона 011/7821113 или путем маил адресе ferdinand@mcf.rs.
Позивамо ученике ваше школе, као и све учитеље и наставнике, да учествују у овом јединственом мултимедијалном конкурсу, који има за циљ да покаже да су мали-велики хероји присутни свуда око нас!Претходна страница

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *